Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin

9. internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin/Rijeka

Partner

ITALIJA

 

 italy large flag

Organizatori

VANIMA_logo

 

Filmsko-kreativni

studio VANIMA

 


 

art-kino logo

 

Art-kino

 


 

 

VANIMA

je članica:

 

ecfa

 


 

ycn logo

 

Suorganizatori

ASIFA Croatia logo-02 

 

logo pou kino-1

Kino Gaj
 
 

Pokrovitelji

 
 
havc_natpis_hrv
 

 

 varazdin_logo

 

 
Grad_Rijeka_Grb.jpg
 

 
logo turisticka
 

 
dhfr-logo
 
 

SENIOR selekcija 8. VAFI-ja

vafi 8 za web clanak

 

Od 487 pravilno prijavljenih filmova iz 69 zemalja (što je rekordan broj), selektorice Dubravka Kalinić Lebinec i Sandra Malenica odlučile su da će na 8. VAFI-ju biti prikazano 101 film u 9 službenih projekcija. U kategoriji MINI filmovi za djecu do 10 godina - 32 filma, u kategoriji MIDI filmovi za djecu od 11 do 14 godina - 32 filma, a u kategoriji MAXI filmovi za mlade od 15 godina - 37 filmova.

 

Više...

JUNIOR pobjednici

vafiss

 

Internacionalni žiri u sastavu Tsvika Oren (predsjednik), Elfi De Vos i Juliana Kučan odlučio je o dobitnicima nagrada za sekciju SENIOR. Maja Flego i Gorana Dojčinović odlučile su o nagradi Plavi VAFI. 

Više...

SENIOR pobjednici VAFI 7

 vafi 7 ceremony

 

Pobjednike VAFI SENIOR sekcije odlučili su članovi VANIME. 

Više...

Radionica pikselacije i radionica zvuka za djecu

vafi radionica 3-2

 

Od utorka, 19. travnja, do četvrtka, 21. travnja, od 14 do 18 sati u uredu VANIME, na adresi Augusta Šenoe 12 u Varaždinu održat će se trodnevna radionica pikselacije za djecu od 10 do 14 godina.Radionicu vodi Mizmor Watzman iz Izraela, a posebna tehnika stop animacije - animacije ljudskih tijela bit će snimana s iPadima.

Drugu, jednodnevnu radionicu produkcije zvuka za animirani film održat će Nikola Janković iz Media Education Centra za djecu iz Srbije. Polaznici - djeca od 9 do 15 godina – moći će učiti kako nastaje zvuk za animirane filmove u subotu, 23. travnja, od 10 do 12 sati, također u uredu VANIME, na adresi Augusta Šenoe 12.

Više...

871 film prijavljen na 7. VAFI

VAFI 7 vizual

 

Na 7. VAFI pristiglo je 305 filmova iz 52 zemlje u sekciji JUNIOR i 566 filmova iz 68 zemalja za SENIOR, što je ukupno 871 film. Rezultati selekcije, koju ove godine rade Maša Udovičić, producentica animiranih filmova i predsjednica ASIFA-e Hrvatske i Petra Zlonoga, animatorica za JUNIOR i Dubravka Kalinić-Lebinec, osnivačica VANIME i dugogodišnja promicateljica važnosti medijske kulture i Sandra Malenica, programska voditeljica VAFI-ja, bit će poznati početkom ožujka.

Više...
<< Početak < 1 2 4 6 7 8 9 10 > Kraj >>

 


 

  EPK_2020_Rijeka_logo.png

             Rijeka 2020

 


Pratite nas :)

VAFIonFACEBOOK  

Galerija slika

382135 572546636100951 1527256727 n-1

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.

Klikom na gumb "U redu" pristajete na korištenje kolačića.

EU Cookie Directive Module Information