Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin

8. internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin

Partner

KINA

 

 zastava kine

Organizator

VANIMA_logo

 

Filmsko-kreativni

studio VANIMA

 

______________

 

VANIMA

je članica:

 

ecfa

 

 

ycn logo

Suorganizatori

ASIFA Croatia logo-02 

 

Pokrovitelji

vlada rh 

 
havc_natpis_hrv
 

 

 varazdin_logo


 
logo turisticka

 

Studentica Ana Medvedec izradila plakat za VAFI 8

medvedec i vafi plakat

Drugu akademsku godinu za redom studenti Odjela za multimediju, oblikovanje i primjenu sa Sveučilišta Sjever izrađivali su plakat za VAFI – Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin i to u sklopu kolegija Grafički dizajn. Odabrani plakat za 8. VAFI festival koji organizator, udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA, posvećuje kineskoj animaciji izradila je studentica Ana Medvedec.

Više...

JUNIOR pobjednici

vafiss

 

Internacionalni žiri u sastavu Tsvika Oren (predsjednik), Elfi De Vos i Juliana Kučan odlučio je o dobitnicima nagrada za sekciju SENIOR. Maja Flego i Gorana Dojčinović odlučile su o nagradi Plavi VAFI. 

Više...

SENIOR pobjednici VAFI 7

 vafi 7 ceremony

 

Pobjednike VAFI SENIOR sekcije odlučili su članovi VANIME. 

Više...

Radionica pikselacije i radionica zvuka za djecu

vafi radionica 3-2

 

Od utorka, 19. travnja, do četvrtka, 21. travnja, od 14 do 18 sati u uredu VANIME, na adresi Augusta Šenoe 12 u Varaždinu održat će se trodnevna radionica pikselacije za djecu od 10 do 14 godina.Radionicu vodi Mizmor Watzman iz Izraela, a posebna tehnika stop animacije - animacije ljudskih tijela bit će snimana s iPadima.

Drugu, jednodnevnu radionicu produkcije zvuka za animirani film održat će Nikola Janković iz Media Education Centra za djecu iz Srbije. Polaznici - djeca od 9 do 15 godina – moći će učiti kako nastaje zvuk za animirane filmove u subotu, 23. travnja, od 10 do 12 sati, također u uredu VANIME, na adresi Augusta Šenoe 12.

Više...

871 film prijavljen na 7. VAFI

VAFI 7 vizual

 

Na 7. VAFI pristiglo je 305 filmova iz 52 zemlje u sekciji JUNIOR i 566 filmova iz 68 zemalja za SENIOR, što je ukupno 871 film. Rezultati selekcije, koju ove godine rade Maša Udovičić, producentica animiranih filmova i predsjednica ASIFA-e Hrvatske i Petra Zlonoga, animatorica za JUNIOR i Dubravka Kalinić-Lebinec, osnivačica VANIME i dugogodišnja promicateljica važnosti medijske kulture i Sandra Malenica, programska voditeljica VAFI-ja, bit će poznati početkom ožujka.

Više...
<< < 2 4 5 6 7 8 > Kraj >>

 


Pratite nas :)

VAFIonFACEBOOK  

Galerija slika

382135 572546636100951 1527256727 n-1

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.

Klikom na gumb "U redu" pristajete na korištenje kolačića.

EU Cookie Directive Module Information