Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin

9. internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin/Rijeka

Partner

ITALIJA

 

 italy large flag

Organizatori

VANIMA_logo

 

Filmsko-kreativni

studio VANIMA

 


 

art-kino logo

 

Art-kino

 


 

 

VANIMA

je članica:

 

ecfa

 


 

ycn logo

 

Suorganizatori

ASIFA Croatia logo-02 

 

logo pou kino-1

Kino Gaj
 
 

Pokrovitelji

 
 
havc_natpis_hrv
 

 

 varazdin_logo

 

 
Grad_Rijeka_Grb.jpg
 

 
logo turisticka
 

 
dhfr-logo
 
 

Studentica Marija Balen izradila novi vizual

marija balen  - vafirafi festival

 

Treću akademsku godinu za redom studenti Sveučilišta Sjever na Odjelu za multimediju, oblikovanje i primjenu radili su plakat za 9. VAFI & RAFI – internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin/Rijeka u sklopu kolegija Grafičkog dizajna. Najbolji plakat, koji organizatori posvećuju Italiji kao zemlji partneru, izradila je Marija Balen. Marija će s organizatorima Festivala nastaviti suradnju oko daljnje izrade grafičkih materijala.

 

 

– Prekrasna i kulturno bogata Italija, zemlja partner ovogodišnjeg 9. VAFI & RAFI festivala, otvara mnogobrojne mogućnosti za odabir glavnog motiva za izradu grafičkih materijala. Sužavanjem izbora i realizacijom nekolicine najboljih, odlučila sam se za Pinocchija, glavnog junaka istoimene novele talijanskog pisca Carla Collodija. Ovim putem se zahvaljujem Sveučilištu Sjever na pruženoj prilici, te organizatorima VAFI & RAFI festivala koji su prepoznali moj trud i odabrali Pinocchija kao ovogodišnji motiv. – ispričala je studentica Marija Balen

 

– Suradnja s VAFI & RAFI festivalom pruža mi izrazito zadovoljstvo. Vjerujem da će mi iskustvo rada na takvom projektu biti i vrijedna stavka u životopisu. Voljela bih se nastaviti razvijati u tom smjeru i u budućnosti se baviti grafičkim dizajnom. Nema ljepšeg nego baviti se onime što te ispunjava. – zaključila je Marija

 

Ovom prilikom organizatori festivala zahvaljuju profesorima s Sveučilišta Sjever, izv.prof.dr.sc Ivani Žiljak Stanimirović, izv.prof.dr.sc. Mariju Tomiši, doc.art. Robertu Gečeku i Snježani Ivančić Valenko, pred. na ponovno uspješnoj suradnji.

 

vafi  rafi festival - plakat 2018

 

 


 

  EPK_2020_Rijeka_logo.png

             Rijeka 2020

 


Pratite nas :)

VAFIonFACEBOOK  

Galerija slika

382135 572546636100951 1527256727 n-1

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.

Klikom na gumb "U redu" pristajete na korištenje kolačića.

EU Cookie Directive Module Information