Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin

8. internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin

Partner

KINA

 

 zastava kine

Organizator

VANIMA_logo

 

Filmsko-kreativni

studio VANIMA

 

______________

 

VANIMA

je članica:

 

ecfa

 

 

ycn logo

Suorganizatori

ASIFA Croatia logo-02 

 

Pokrovitelji

vlada rh 

 
havc_natpis_hrv
 

 

 varazdin_logo


 
logo turisticka

 

Studentica Ana Medvedec izradila plakat za VAFI 8

medvedec i vafi plakat

Drugu akademsku godinu za redom studenti Odjela za multimediju, oblikovanje i primjenu sa Sveučilišta Sjever izrađivali su plakat za VAFI – Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin i to u sklopu kolegija Grafički dizajn. Odabrani plakat za 8. VAFI festival koji organizator, udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA, posvećuje kineskoj animaciji izradila je studentica Ana Medvedec.

VANIMA će daljnju suradnju nastaviti s studenticom Medvedec koja će imati prilike izraditi i ostale grafičke materijale za nadolazeći festival koji će biti održan od 30. svibnja do 4. lipnja u Varaždinu. Organizator zahvaljuje i profesorima, izv.prof.dr.sc Ivani Žiljak Stanimirović, izv.prof.dr.sc. Mariju Tomiši, te pred. Snježani Ivančić Valenko na ponovno uspješnoj suradnji.

 

 


Pratite nas :)

VAFIonFACEBOOK  

Galerija slika

382135 572546636100951 1527256727 n-1

Ova internetska stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.

Klikom na gumb "U redu" pristajete na korištenje kolačića.

EU Cookie Directive Module Information